Auto onderhoud

Voorkom pech met de jaarlijkse onderhoud

Wij zijn merk- en dealeronafhankelijk en staan klaar voor elk type auto.

Tijdig onderhoud is noodzakelijk om uw auto goed te laten rijden. Garagebedrijf Mataw kan uw problemen vroegtijdig opsporen en herstellen, zodat u met een goed gevoel de weg op kan.
Garagebedrijf Mataw in Nieuwegein verricht onderhoud aan álle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt áltijd met je auto bij Mataw terecht.
Plan je afspraak in

Auto reparatie

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij Garagebedrijf Mataw aan het beste adres. Garagebedrijf Mataw repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Garagebedrijf Mataw maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgt Garagebedrijf Mataw ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Met de Vakkennis en ervaring van de 1e klas monteurs weet u zeker dat uw auto bij garagebedrijf Mataw in de beste handen is.

Garagebedrijf Mataw bied dezelfde en vaak zelfs betere kwaliteit als de merk dealers maar dan tegen veel lagere prijzen.

Door een efficiënte werkwijze met een goed geregelde inkoop van onderdelen en het hanteren van een redelijk uurtarief kunnen wij uw rekening opvallend lager houden. Hierdoor zijn we zo maar ruim 30% voordeliger dan uw huidige dealer !!