Autobanden service

We staan klaar om snel je banden te wisselen!

Autobandenservice in Nieuwegein

Bij garagebedrijf Mataw kunt u terecht voor alle soorten autobandenservice. Wij weten namelijk dat de conditie van je autobanden grote invloed heeft op de rijprestaties van je auto. Maar het allerbelangrijkste is dat je veilig de weg op gaat met een goede en betrouwbare set autobanden. Voor een gedeelte van onze autobandenservices kun je al dezelfde dag bij ons terecht, zonder afspraak.

Auto uitlijnen

Heeft je auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat de auto moet worden uitgelijnd. Bij het uitlijnen van je auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld. Je kunt bij ons zonder afspraak terecht voor een uitlijncontrole, om daarna weer rustig de weg op te gaan.

Auto laten uitlijnen

Banden balanceren

Trilt je auto of stuur tijdens het rijden? Dan is de kans groot dat er sprake is van een onbalans en je banden gebalanceerd moeten worden. Bij het balanceren wordt het gewicht weer gelijkmatig over de banden verdeeld en zijn trillingen van je stuur of stoel voorbij. Je kunt voor banden balanceren zonder afspraak bij ons terecht, dat is nog eens handig en snel!

Auto laten uitlijnen

Bandenmontage

Montage van autobanden bij garagebedrijf Mataw houdt simpel gezegd in: het plaatsen van de band op de velg. Naast de montage balanceren wij je banden, zodat de band goed in balans is met het wiel. Dit voorkomt trillingen in het stuur en onregelmatige slijtage van de banden. Ook plaatsen we standaard een nieuw ventiel.

Bandenmontage inplannen