Over ons

Uw vertrouwde autogarage in Nieuwegein

Garagebedrijf Mataw is een onafhankelijk universeel garagebedrijf in omgeving Nieuwegein.
Garagebedrijf Mataw is het adres in Nieuwegein en omgeving voor al uw onderhoud, reparatie, APK, schade herstel, spuiten en plaatwerk.

Garagebedrijf Mataw heeft zijn sporen verdiend bij diverse grote merkdealers. Hier heeft de eigenaar stevige basis gelegd door jarenlang te gaan werken voor de Renault dealer, Volkswagen dealer en Mercedes dealer. De eigenaar heeft in totaal meer dan 30 jaar ervaring en heeft zijn stap  gezet om zelfstandig zijn kennis en vakbekwaamheid uit te oefenen.

Met onze 30 jaar aan ervaring in deze branche kunnen we uitstekend inspelen op de wensen en eisen van onze klanten. Met onze combinatie van een snelle en betrouwbare service, bieden we u de garage en kwaliteit die u van ons verwacht.

Op deze site kunt u meer informatie vinden over ons bedrijf en hoe u met ons in contact kunt komen.

Airco service

Auto onderhoud

Diagnose stellen

Reparatie

Autobanden

Spuiten & Plaatwerken

Elektrische auto’s

Camper onderhoud

Onderhoud bedrijfsauto’s

Onze visie

Binnen Garagebedrijf Mataw heerst een hands on cultuur: gezamenlijk aan de slag voor 100% klanttevredenheid.

We zijn betrokken bij het bedrijf en stropen onze mouwen graag op om doelstellingen te bereiken. Daaruit halen we veel energie, die we gebruiken om onze organisatie constant te verbeteren. We leggen de lat bewust hoog voor onszelf, want alleen als we ‘altijd scherp’ blijven in alle facetten van ons bedrijf, kunnen we onze klanten blijven verrassen.

Onze missie

Garagebedrijf Mataw wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve organisatie. Wij willen kwalitatieve autoservice zo gemakkelijk, snel en betaalbaar maken voor onze klanten.