Plaatwerkservice

Volgens de hoogste kwaliteitseisen

Plaatwerken in Nieuwegein

Bij beschadigingen aan het plaatwerk van uw auto zijn vaak deuken, krassen en/of vervormingen. Het herstellen van het plaatwerk is een zeer belangrijke stap bij het herstellen van schades omdat het de basis legt voor het uiteindelijk ‘onzichtbaar’ verhelpen van uw schade. Garagebedrijf Mataw heeft hiervoor de kennis en de apparatuur en als belangrijkste ook het vakmanschap in huis. Wij kunnen uw plaatwerk uitdeuken en lassen en indien nodig uw auto opnieuw richten, wat vaak nodig is bij schade aan de carrosserie of het chassis van uw auto.

Plaatwerk auto repareren

In het geval van plaatwerk schade gaan onze plaatwerkers professioneel en secuur te werk. De beschadigde delen worden uitgedeukt of vervangen. Dit doen we altijd met originele of duurzame onderdelen. Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk en daarom hebben wij onze vestiging volledig duurzaam ingericht. We hebben gekozen voor materialen die levenslang meegaan en minimaliseren verspilling.

Heeft uw auto plaatwerk schade opgelopen? Dan kunnen wij die voor u oplossen. De ervaren medewerkers van garagebedrijf Mataw garanderen veiligheid, kwaliteit en zekerheid.