Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. Kies daarom voor een autoband die bij u past. Garagebedrijf Mataw adviseert en vindt altijd een geschikte band voor een uitstekende prijs.

Winterbanden

Vergeleken met zomerbanden, hebben winterbanden meer grip op de weg. Dit zorgt voor een kortere remweg, waardoor er minder kans is op ongelukken. Ook voor winterbanden kunt u terecht bij Garagebedrijf Mataw. Onze monteurs voeren de wissel snel en vakkundig uit.

Nieuwe banden

Banden zijn er in verschillende merken, typen en prijsklassen. Garagebedrijf Mataw adviseert over welke banden het meest geschikt zijn voor uw auto. Wij zijn merk onafhankelijk en kunnen tegen scherpe condities nieuwe winter- of zomerbanden leveren.

Uitlijnen en balanceren

Het uitlijnen en balanceren van uw banden verhogen het comfort en verminderen onnodige slijtage. Ook hier bent u bij Garagebedrijf Mataw aan het juiste adres.

Bandenspanning

Een juiste bandenspanning is noodzakelijk voor een veilig weggedrag en minimale slijtage aan uw banden. Controleer daarom regelmatig of uw bandenspanning op het juiste niveau is.